2023 01 19 Referat af bestyrelsesmøde nr. 87

AB Marsvej

Referat af bestyrelsesmøde nr. 87

Torsdag d. 19.01.23 kl.15 i Fælleshuset

Dagsorden:

1: Godkendelse af sidste mødereferat: Godkendt

2: Siden sidst ved formanden: Vedrørende port i carport: Carport og garage sidestilles i forhold til BBR, så der skal ikke indberettes, hvis der sættes en port i vores carporte. Forsikringsmæssigt er det oplyst, at en port i carporten ikke giver anledning til ændringer. Lokalrådet: har lånt Fælleshuset til et møde. Lokalrådet indbyder til fællesmøde for foreninger i Gjessø d. 9.02 kl. 19. Vi sender 2 deltagere fra bestyrelsen.

3: Forslag fra varmeudvalget: Udvalget har fremsendt materiale med forslag til fremtidig varmeløsning. Udvalgets forslag indebærer en løsning med varmepumper og solceller. Etablering af solceller giver ligeledes ingen ændringer forsikringsmæssigt. Det besluttes at få en uvildig vurdering af, hvad en solcelleløsning vil kunne forventes at give af muligheder. Der er kontakt til banken angående finansiering af forslaget. Når de nye oplysninger forligger forventer bestyrelsen at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling.

4: Orientering fra udvalgene:

a: Festudvalget: udvalget søger om penge til at købe nye duge til Fælleshuset. Det besluttes at bevilge halvdelen af udgiften. Næste aktivitet er ølsmagning. Festudvalget køber selv ind fra de forskellige bryggerier.

b: Fælleshusudvalget: bevilges penge til nyt støvsuger hoved. Udvalget gør opmærksom på, at de ønsker at have et budget til indkøb af småting til huset.

c: Have udvalg: intet nyt.

d: Salg af andele: ingen andele til salg

e: Teknisk udvalg: der er skiftet pærer ud i gadebelysningen. Udvalget bliver bedt om at vurdere vores vedligeholdelsesplan.

f: Økonomi og Lån: det ser som sædvanlig godt ud. Bestyrelsen er i gang med næste års budget.

5: Eventuelt:

6: Næste bestyrelsesmøde: 16.02.23 kl. 13 i Fælleshuset

   

  • Ulla Vejvad

Skriv et svar

2023 01 19 Referat af bestyrelsesmøde nr. 87

2024 04 08 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR 99