2024 05 08 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR 100

Onsdag d. 08.05.2024 kl.10.00 i Fælleshuset

Dagsorden:

1: Godkendelse af sidste mødereferat: Godkendt.

2: Siden sidst ved formanden: vedrørende vores vedligeholdelsesplan aftales det, at teknisk udvalg kommer med en indstilling til, hvad der skal iværksættes. Gælder f.eks. planen om evt. algebehandling af tagene.

Udvalget undersøger nærmere angående service på vores varmepumper.

3: Evaluering af forløbet med etablering af varmepumper: Der er fortsat småting, som ikke er færdiggjort. Det gælder hul til loftet, skabet til gasmåler og nogle steder, hvor ledninger i udedelen ikke er dækket korrekt. Christian har lovet at gå en runde og se, hvor det er galt.

Bjarne undersøger muligheder for afdækning af gasmålerskab. Ulla kontakter Evida for at få besked på, hvornår målerne tages ud.

Arbejdet med at genetablere fliser og haver er færdiggjort med tilfredshed.

Det besluttes at etablere en skjuler omkring varmepumpen til fælleshuset. Bjarnes udgave beses og vælges. Det aftales, at vi alle fælles kan bestille træ til en afdækning ved vores egne huse. Afdækningen kan ses hos Bjarne hus 14. Vi skal selv male dem. Bjarne vil hjælpe dem, som har brug for det, med at samle dem. De skal enten males i vores grå farve eller stå farveløse. Foreningen indkøber maling.

Tilskud til varmepumperne er nu kommet. 17.000 pr. hus. Ju-hu

4: Værdiansættelse af vores boliger efter ny lov: Der er kommet en ny lov, som giver mulighed for en ny værdifastsættelse af vores boliger. Vi har diskuteret forskellige scenarier ud fra den nye lovgivning. I første omgang skal vi have kontakt både med vores bank og vores revisor for at komme videre.

Når bestyrelsen har fået undersøgt mulighederne til bunds, vil der blive indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling.

5: Solceller på vores huse: vi går videre med at undersøge mulighederne.

6: Nyt fra udvalgene: 

  • Festudvalg: næste arrangement er petanqueturnering d. 16/8A
  • Fælleshusudvalg: der er blevet gjort hovedrent i hele huset
  • Haveudvalget: ikke noget nyt
  • Teknisk udvalg: pærer på gadelamper udskiftet og ny postkasse ved hus 16.
  • Økonomi og lån: som forventet
  • Salg af andele: ingen huse solgt eller til salg

7: Eventuelt:  Sct. Hans vil blive afholdt som sædvanligt. Der bliver udsendt indbydelse senere. Der bliver både bål, heks og tale.

8: Nyt bestyrelsesmøde: onsdag d. 26.06 kl.10

Tilføj din overskrift her

Skriv et svar

2024 05 08 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR 100

2024 04 08 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR 99