2024 08 14 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR 102

Onsdag d.14.08.2024 kl.10.00 i Fælleshuset

Dagsorden:

1: Godkendelse af sidste mødereferat: godkendt

2: Siden sidst ved formanden: hjertestarteren på Fælleshuset har været i brug og virker derefter ikke. Elektroder bliver udskiftet, så den igen virker.

Vores vedligeholdelsesplan skal revideres specielt med henblik på at tydeliggøre ansvaret for elinstallationer i husene.

I aften afholdes møde med Gjessøparken og Solvejen og vi deltager med 5 personer. Der er udsendt dagsorden.

3: Status angående solceller: vi afventer uforpligtende overslag fra lokale håndværkere.

4: Nyt fra udvalgene:

a: Festudvalg: der er klar til grillaften i forbindelse med petanqueturnering d. 16. august.

b: Fælleshusudvalg: intet nyt

c: Haveudvalget: intet nyt

d: Teknisk udvalg: fugearbejdet omkring vinduer og døre er ved at være færdigt. 2 beboere laver forsøg med selv at foretage algerensning af deres tage. Afdækning af det gamle gasmålerskab forventes at komme om 3 uger. Der er fortsat små mangler efter installation af vores varmepumper. Nogle kølerør skal udskiftes, og der er nogle isoleringsstykker udvendig, som ikke er ok. Det bliver alt sammen lavet uden omkostninger for os.

e: Økonomi og lån: det ser som sædvanlig godt ud. Der afholdes møde med vores revisor angående ny værdiansættelse. Der vil senere blive afholdt en ekstraordinær generalforsamling angående den nye værdiansættelse.

f: Salg af andele: informationsmaterialet til eventuelle nye andelshavere er nu blevet gennemlæst. Det konkluderes, at materialet giver en fin beskrivelse af, hvad det vil sige at bo i en andelsforening. Hvis folk falder fra, er det måske fordi, at det ikke er den boform, de ønsker.

5: Eventuelt: intet

6: Nyt bestyrelsesmøde: onsdag d. 9.10.24 kl.10

Skriv et svar

2024 08 14 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR 102

2024 04 08 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR 99