2023 06 01 Referat af bestyrelsesmøde nr. 91

AB Marsvej

Referat af bestyrelsesmøde nr. 91

Torsdag d.01.06.23 kl.14.30 i Fælleshuset

Dagsorden:

1: Godkendelse af sidste mødereferat: Godkendt

2: Siden sidst ved formanden: Formanden følger fortsat om der skulle blive åbnet op for ansøgninger til etablering af varmepumper. Intet nyt.

3: Onlinebooking af sal og værelser: Fælleshusudvalget har foreslået, at vi igen undersøger mulighederne for onlinebooking af sal og værelser. Dette kunne muligvis etableres via vores hjemmeside, som i samme omgang kunne få et ”eftersyn”. En person med ekspertise på området kontaktes.

4: Afslag fra Nordea fonden: Hvad så? Der undersøges mulighed for opstilling af regnvandstønder i de 4 hjørner, hvor der er brug for vanding af de nye træer.

5: Høring vedrørende indsatsplan for de almene vandværker: Ingen bemærkninger til høringen.

6: Orientering fra udvalgene:

a: Festudvalg: intet nyt

b: Fælleshusudvalg: udvalget oplyser, at Vivi udtræder af udvalget. Indtil videre skal salen fortsat bestilles hos Vivi. Udvalget håber på en onlineløsning. Der indkøbes en lille støvsuger, som placeres i værelse 1. Den kan så benyttes både til værelser og ved større arrangementer i salen.

c: Have udvalg: jordvold mellem hus 28 og 30 er nu renset og tilsået. Hvis den bliver for svær at holde pæn, er det besluttet at fjerne den. Den er på prøve.

d: Teknisk udvalg: varmeanlæg er justeret og batterier udskiftet. Der er fyldt vand på et varmeanlæg. Der mangler fortsat lidt murerarbejde. Udvalget følger op på det.

e: Bioudvalg: der er fundet midlertidige løsninger med hensyn til vanding af vores nye bede. Marsfolket stiller gerne op.

f:  Salg af andele: 10 på venteliste.

g: Økonomi og lån: intet nyt

7: Eventuelt: vi afholder Sct. Hans fest, som vi plejer (indbydelse kommer)

8: Næste møde: onsdag d. 09.08. kl.10

 

 

 

  • Ulla Vejvad

Skriv et svar

2023 06 01 Referat af bestyrelsesmøde nr. 91

2024 04 08 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR 99